woensdag 19 maart 2014

Internet marketing - online meer geld verdienen met een betrouwbare partner

Haal je als bedrijf voldoende winst uit het internet?

Vandaag kan je er als bedrijf niet van onder uit om je bedrijf, producten of diensten te promoten via het internet. Wellicht heb je dus al een website, met of zonder webshop en een pagina op Facebook. Maar met al die heisa rond het internet, had je hierdoor  een hogere opbrengst verwacht.
Er bestaat geen makkelijke manier om geld te verdienen, dus ook niet op het internet.

Waarschijnlijk zit je als bedrijfsleider met een heleboel vragen?
Scoort je website hoog genoeg in Google? Zo niet, hoe kom ik hoger in Google?  Worden je producten gemakkelijk op internet gevonden? Hoe verhoud je je tegenover je rechtstreekse concurrenten? Brengen je AdWords advertenties op? Of had je nog nooit van AdWords gehoord? Heb je al gedacht aan affiliate marketing? Mijn Facebookpagina heeft veel likes maar ik krijg weinig reacties en likes op mijn berichten. Hoe krijg ik meer volgers op Twitter? Wat kan fotomarketing voor mijn bedrijf betekenen?
En de belangrijkste vraag: Hoe zorgt het internet dat ik meer winst maak?

Indien je het moeilijk vindt om een adekwaat antwoord te bieden op deze vragen, is het hoog tijd dat je een expert internet marketing inschakelt. Door de crisis kan het begrijpelijkerwijze te duur zijn om fulltime een in-house internet marketing expert aan te nemen. Ook kan het zijn dat de expertise van je internet marketing expert zich beperkt tot een deelgebied binnen internet marketing. Wanneer je een expert SEO of SEA aanwerft, zal je website beter scoren in de Google en zullen je advertenties een iets hogere conversie halen. Maar op het gebied van content marketing, foto- en videomarketing en sociale media zal je bedrijf nog altijd ondermaats scoren.
Voor een complete resultaatgerichte internet marketingstrategie is het vaak beter met een betrouwbare externe partner in zee te gaan.



The AIM is een online marketing agency met meer dan 15 jaar ervaring. De visie van The Aim is vanuit een sterk internet marketing plan uw aanwezigheid op het internet maximaal laten renderen. The Aim heeft een team van 65 veelzijdige ervaren experts, zodat u zeker bent om op alle gebieden van internet marketing te scoren. Via een nieuwe website, een slim gebruik van sociale media, een e-mailcampagne en topscores in Google en andere zoekmachines, zorgt the AIM voor winstmaximalisatie via het internet.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten